Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Kaneelkoekjes

Kaneelkoekjes

  • Gemiddeld

Advertentie

Aantal personen: 35

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng in een kom de bloem met de kaneel en het zout. Verdeel de boter in kleine stukjes en voeg hem met de suiker toe aan de kom. Kneed het geheel tot een samenhangend deeg.

  2. Verwarm de oven voor op 190 C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit tot een lap van ca. 5 mm dik en steek er met een vormpje koekjes uit. Maak van de restanten deeg nogmaals een lap en steek er weer koekjes uit. Leg de koekjes op de bakplaat en bak ze 10-12  minuten in de oven. Laat de koekjes afkoelen en bestuif ze eventueel nog met wat kaneel.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)