Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Karbonades met knolselderij en mierikswortel

Karbonades met knolselderij en mierikswortel

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in reepjes. Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak er het vlees ca. 4 minuten aan beide zijden in. Was de waterkers en laat hem goed uitlekken.

  2. Verhit de olie in een pan en bak er de knolselderij ca. 4 minuten in. Voeg de mierikswortelpuree en de crème fraîche toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Pluk de waterkersblaadjes van de takjes. Snijd het vlees in brede plakken. Schep op iedere portie een lepel van het knolselderijmengsel. Dien op met de waterkers.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)