Lees verder onder de advertentie
![Keema pav](https://www.foodiesmagazine.nl/app/uploads/2023/05/keema-pav15985.jpg)
Keema pav
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de olie in een koekenpan en bak er het lamsgehakt bruin in. Voeg de kardemompeulen, het kaneelstokje, het komijnpoeder en het korianderpoeder toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg de ui, de gember, de knoflook en de groene peper toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomaten en een scheutje water toe. Kook nog ca. 10 minuten op laag vuur door
en roer regelmatig. Neem het kaneelstokje uit de pan.Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een droge koekenpan. Besmeer de broodjes met de boter. Beleg de broodjes met het gehaktmengsel. Maak
af met wat korianderblaadjes en rode ui. Serveer met de citroenpartjes.
Lees verder onder de advertentie