Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Hot cocktails

Kersenglühwein

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een pan en verhit ca. 10 minuten tot zeer heet, maar laat het niet koken. Laat afgedekt ca. 30 minuten trekken.

  2. Verwarm de glühwein opnieuw en schenk hem in theeglazen. Garneer eventueel met een sinaasappelschijfje en een kaneelstokje.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinness Foto’s: Ant Duncan Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Ella Tarn

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)