Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Hot cocktails

Kersenglühwein

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Je hebt vast weleens glühwein gedronken in de winter, misschien wel bij een kerstmarkt. Weet je wat nog lekkerder is? Kersenglühwein!

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een pan en verhit ca. 10 minuten tot zeer heet, maar laat het niet koken. Laat afgedekt ca. 30 minuten trekken.

  2. Verwarm de glühwein opnieuw en schenk hem in theeglazen. Garneer eventueel met een sinaasappelschijfje en een kaneelstokje.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinness Foto’s: Ant Duncan Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Ella Tarn

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)