Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce

Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce

In samenwerking met Red Phoenix
  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verwarm in een pannetje de azijn en los er de suiker in op. Schenk het hete azijnmengsel over de rode-uiringen en laat afkoelen.

  2. Schil de knolselderij en snijd hem in staafjes van 1 bij 1 cm. Meng de ketjap met de knolselderij en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met het kerriepoeder. Rooster de knolselderij in ca. 30-40 minuten gaar in de oven. Bestrooi met wat zout.

  3. Serveer de knolselderij met de zoetzure rode ui en de satay sauce.

Per portie: 55 kcal | 11 g koolhydraten | 1 g eiwit | 1 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)