Ketjap-knolselderij uit de oven met zoetzure rode ui en satay sauce
In samenwerking met Red Phoenix
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verwarm in een pannetje de azijn en los er de suiker in op. Schenk het hete azijnmengsel over de rode-uiringen en laat afkoelen.
Schil de knolselderij en snijd hem in staafjes van 1 bij 1 cm. Meng de ketjap met de knolselderij en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met het kerriepoeder. Rooster de knolselderij in ca. 30-40 minuten gaar in de oven. Bestrooi met wat zout.
Serveer de knolselderij met de zoetzure rode ui en de satay sauce.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.