Kip met champignons en pasta
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Verhit de boter in een ovenbestendige braadpan. Bestrooi de kippendijen met zout, peper en paprikapoeder en bak ze ca. 4 minuten aan beide kanten in de boter. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Was de tijm en schud hem goed droog.
Was de citroen en snijd hem in parten. Snijd de steeltjes van de champignons. Voeg de citroen, de knoflook, de tijm en de champignons toe aan de kip en leg het deksel op de pan. Zet het geheel ca. 20 minuten in de oven.
Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de pappardelle af en laat hem uitlekken. Meng de olijfolie door de pasta en serveer hem met de kip en de champignons.