Bereiding
- Breng voor de saus de kookroom met de mosterd aan de kook en kook op laag vuur in tot een dikke saus. Voeg eventueel meer mosterd toe voor een krachtigere mosterdsmaak. Breng op smaak met zout en peper.
- Breng in een pan ruim water met wat zout aan de kook en blancheer er de aspergetips ca. ½ minuut in. Spoel ze direct kort onder koud stromend water en laat uitlekken. Was de cherrytomaten.
- Snijd de kipfilets over de lengte in en vouw ze open. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de aspergetips over de kipfilets en vouw ze dicht. Steek eventueel vast met een cocktailprikker. Verhit de olie in een koekenpan en braad de kip er rondom op middelhoog vuur in aan. Zet het vuur laag en bak de kip op laag vuur in ca. 10 minuten gaar. Serveer de kip met de mosterdsaus
en de cherrytomaten.
Per portie: 378 kcal
33 g eiwit | 23 g vet | 8 g koolhydraten
Foto’s: Willem van Santen Receptuur & foodstyling: Nerissa Haak Styling: Willemijn van der Kamp