Lees verder onder de advertentie
Kip tikka-spiesen met papadums
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Pel en snipper de knoflook. Schil de gember en rasp of hak hem zeer fijn. Meng de knoflook, de gember, de tandoorikruiden en de yoghurt. Snijd de kipfilet in grote blokjes en meng ze met
het yoghurtmengsel. Zet het geheel afgedekt in de koelkast en laat minimaal 4 uur marineren.Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Rijg telkens 4 à 5 stukken kip aan een spies. Verhit een grillpan en gril de kipspiesen ca. 4 minuten rondom. Leg de spiesen in een ovenschaal en bak ze nog ca. 12 minuten in de oven.
Verhit de olie in een ruime pan. Frituur de papadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de olie. Serveer de kipspiesen met de papadums. Lekker met een komkommerraita.
Lees verder onder de advertentie