
Kipfingers met knoflook en parmezaan
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Op zoek naar een makkelijk borrelhapje? Deze chicken fingers staan binnen een halfuur op tafel en zijn onwijs lekker. Serveer met een dip naar keuze en de borrel kan beginnen!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Bak de kipfingers 15-20 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi in de laatste 5 minuten met de helft van de parmezaan en bak goudkleurig en krokant.
Smelt intussen de boter in een pannetje. Voeg de al roerend de knoflook toe zodra de boter schuimt. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Roer, als de kip gaar is, de peterselie door de boter en meng met de kip. Bestrooi met de rest van de parmezaan en wat extra peterselie.











