Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Kleine druivenclafoutis

Kleine druivenclafoutis

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet 4 kleine ovenschaaltjes (ca. 8 cm Ø) in. Was de druiven en laat ze goed uitlekken. Verdeel de druiven over de schaaltjes. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

  2. Klop het ei los en meng er de bloem, de suiker en een snufje zout door. Voeg al roerend de melk toe zodat een dik pannenkoekenbeslag ontstaat. Giet het beslag over de druiven en bak de clafoutis ca. 30 minuten in de oven.

  3. Neem de schaaltjes uit de oven en laat de taartjes ca. 10 minuten afkoelen. Bestrooi de druiven clafoutis met poedersuiker en serveer lauwwarm.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)