Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Knolselderijsalade met peer

Knolselderijsalade met peer

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in kleine blokjes. Blancheer de knolselderij ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Giet de knolselderij af en laat hem goed uitlekken. Pel en snipper de sjalot.

  2. Was de veldsla en laat hem goed uitlekken. Was de peren en halveer ze. Verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in partjes. Meng de knolselderij met de peer, de mayonaise, de sjalot, het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verdeel de salade over borden en verdeel er de veldsla en de kaas overheen. Lekker met brood.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)