Kokosmakronen met sinaasappelroom
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1 Rasp de schil van de sinaasappel. Meng de kokos, de suiker, het ei, de eidooier, een snufje zout en de helft van de geraspte sinaasappelschil. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).
2 Maak op een bakplaat met je handen of een lepel hoopjes (ca. 2 cm hoog en 6 cm Ø) van het kokosbeslag. Bak de kokosmakronen in ca. 15 minuten goudbruin.
3 Pers het sap uit de sinaasappel en meng het door de slagroom. Klop de slagroom lobbig en schep hem over de kokosmakronen. Strooi er de overgebleven geraspte sinaasappelschil overheen.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.