Bereiding

  1. Klop de rijstazijn, de sojasaus, de tahin, de gember, de knoflook, de honing en de vissaus in een kommetje door elkaar. Blijf kloppen en voeg de sesamolie geleidelijk toe tot er een mooi gebonden dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper en zet de dressing opzij.
  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de noedels in een grote kom met de gekookte kip, de rodekool, de komkommer, de koriander, het basilicum, de helft van de sesamzaadjes en de helft van de dressing.
  3. Verdeel de salade over borden. Besprenkel met de overige dressing. Garneer met de lente-ui en de overige sesamzaadjes. Je kunt de salade tot 24 uur van tevoren maken en in de koelkast bewaren.

Per portie: ca. 515 kcal
37 g eiwit | 20 g vet | 44 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Foto’s: Mike English Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Libby Silbermann