Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Koude sesamnoedels met chiliolie

Koude sesamnoedels met chiliolie

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe intussen de pindakaas, de tahin, de rijstazijn, de sojasaus, 1 el sesamolie en de suiker in een grote kom met 50 ml water en klop alles tot een gladde saus. Giet de noedels af, spoel ze grondig af met koud water tot ze afgekoeld zijn en laat ze heel goed uitlekken.

  2. Voeg de noedels toe aan de kom en meng ze voorzichtig door de saus, zodat ze helemaal bedekt zijn met een laagje saus. Verdeel de noedels over 4 kommen. Leg er een mooi stapeltje komkommerreepjes bovenop en strooi een handje pinda’s ernaast. Besprenkel voor het serveren met wat extra sesamolie en chiliolie naar smaak.

Per portie: 430 kcal | 49 g koolhydraten | 13 g eiwit | 20 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Myles Williamson

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)