
Krieltjes met braadworstballetjes en kruidensalade
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de airfryer voor op 180°C (elektrische oven: 190°C / heteluchtoven: 170°C). Knijp de vulling van de braadworst in kleine balletjes uit het velletje.
Doe de krieltjes, de braadworst, de olijven, de ras el hanout, de ui, de dille en de olijfolie in een ovenschaaltje of direct in het mandje van de airfryer. Bak het geheel in ca. 25 minuten (oven: ca. 30 minuten) gaar in de airfryer.
Was intussen voor de kruidensalade de komkommer en halveer hem in de lengte. Schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit en snijd de komkommer in dunne halvemaantjes.
Meng de komkommer met de yoghurt, het citroensap, zout, peper en de gehakte kruiden.
Verdeel de krieltjes over een schaal en verdeel de blaadjes rucola erover. Serveer met de komkommersalade.