Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Krieltjes uit de oven met taleggio en kappertjes

Krieltjes uit de oven met taleggio en kappertjes

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de krieltjes met wat olijfolie en flink wat zout en peper. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en bak zin
    in 25-30 minuten gaar en goudbruin in de oven. Leg de krieltjes in een ovenschaal, beleg ze met de taleggio en bak ze nog een paar minuten in de oven tot de kaas net gesmolten is.

  2. Meng de kappertjes met de lente-ui, een scheutje azijn, een scheutje olijfolie, zout en peper. Verdeel het kappertjesmengsel over de krieltjes en serveer.

Per portie: 252 kcal | 26 g koolhydraten | 9 g eiwit | 13 g vet

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliff Foto’s: Gareth Morgans Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Sal Henley

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)