
Kwarkhangop met banaan en wentelteefjes
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
ca. 24 uur wachttijdca. 24 u. wachttijd
Bereiding
Spoel een dag van tevoren de passeerdoek goed uit en wring hem uit. Hang de vergiet boven een ruime kom en leg er de doek in. Schenk de yoghurt in de doek en knoop de doek dicht met een stuk keukengaren.
Hang de doek aan de haak in de koelkast en zet er de kom onder om het vocht op te vangen. Laat ca. 24 uur hangen.
Vouw de doek open en schraap de hangop van de doek. Roer de hangop los en zoet hem naar smaak met poedersuiker.
Kluts de eieren met de melk, het kaneelpoeder en de suiker. Wentel de plakken stokbrood in het eimengsel en bak ze in de boter aan beide zijden goudbruin. Pel de banaan en snijd hem in plakken.
Neem de pan van het vuur en voeg de honing, de banaan en de cashewnoten toe. Glaceer de banaan, de cashewnoten en de wentelteefjes in de honing. Serveer de wentelteefjes, de banaan en de cashewnoten met de kwarkhangop.