Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Lamskoteletten met tomatenbulgur

Lamskoteletten met tomatenbulgur

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Ris de tijmblaadjes van de takjes. Meng de knoflook met de tijm, de worcestersaus, het sinaasappelsap en de olie. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Snijd de houtige uiteinden van de asperges. Marineer de asperges en de lamskoteletjes met de marinade en zet ca. 30 minuten in de koelkast.

  3. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit een grillpan of de barbecue. Gril de lamskoteletjes en de asperges ca. 5-6 minuten rondom.

  4. Giet de bulgur af en stoom hem even droog. Meng de rode pesto en de ketchup door de bulgur en breng hem op smaak met zout en peper. Serveer de asperges en de koteletjes op de bulgur.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)