Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Lamsspies met linzen-fetasalade

Lamsspies met linzen-fetasalade

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Voor de salade

Bereiding

  1. Doe voor de spiesen het vlees in een kom en meng goed met de overige ingrediënten. Laat 20-30 minuten marineren. Rijg het vlees aan de spiesen.

  2. Zet de grillfunctie van de oven aan op de hoogste stand en leg de spiesen op een met aluminiumfolie beklede bakplaat. Gril 4-5 minuten onder de grill, draai om en gril 4-5 minuten verder tot het vlees bruine randjes krijgt.

  3. Meng intussen voor de salade de linzen met de sla, de tomaat en de ui in een kom. Klop de azijn met de olie en wat zout en peper door elkaar. Meng de vinaigrette, ¾ van de feta en ¾ van de peterselie door de salade. Verdeel de salade over 2 borden en leg de spiesen erbovenop. Garneer met de overige feta en peterselie.

Per portie: 586 kcal | 30 g koolhydraten | 55 g eiwit | 25 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ella Tarn

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)