Lamssteaks met parelcouscous
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de parelcouscous kort tot de korrels glazig zijn. Roer de knoflook erdoorheen en bak ca. 1 minuut. Voeg de helft van de kippenbouillon toe en wacht tot de parelcouscous de bouillon heeft opgenomen. Voeg portiegewijs de rest van de bouillon toe tot de parelcouscous gaar is. Voeg de courgette toe en kook ca. 3 minuten mee. Roer de munt en het citroensap erdoorheen.
Smeer het lamsvlees in met de overige olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Bak het lamsvlees 3-4 minuten in een koekenpan op middelhoog vuur. Haal de pan van het vuur en laat het vlees ca. 5 minuten rusten in de pan. Snijd het vlees in plakjes en serveer met de parelcouscous.