Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
lamssteaks met parelcouscous

Lamssteaks met parelcouscous

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de parelcouscous kort tot de korrels glazig zijn. Roer de knoflook erdoorheen en bak ca. 1 minuut. Voeg de helft van de kippenbouillon toe en wacht tot de parelcouscous de bouillon heeft opgenomen. Voeg portiegewijs de rest van de bouillon toe tot de parelcouscous gaar is. Voeg de courgette toe en kook ca. 3 minuten mee. Roer de munt en het citroensap erdoorheen.

  2. Smeer het lamsvlees in met de overige olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Bak het lamsvlees 3-4 minuten in een koekenpan op middelhoog vuur. Haal de pan van het vuur en laat het vlees ca. 5 minuten rusten in de pan. Snijd het vlees in plakjes en serveer met de parelcouscous.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)