Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Lamsstoof met Guinness

Lamsstoof met Guinness

  • Eenvoudig

  • ca. 2 uur bereidingstijdca. 2 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Doe het vlees, de groenten, het bier, de bouillon, 4 takjes tijm en een snuf zout en peper in een ovenbestendige braadpan en roer alles goed door elkaar. Dek de pan af met een dubbele laag aluminiumfolie (om de pan beter af te sluiten) en zet daar het deksel op. Zet de pan 1 uur in de oven.

  2. Meng de bloem met de boter tot een gladde pasta. Haal de pan na 1 uur uit de oven en roer de pasta erdoorheen. Zet de pan, onafgedekt, terug in de oven. Laat de stoof nog 30 minuten- 1 uur sudderen in de oven tot het vlees zacht is en de saus ingedikt is. Pluk de blaadjes van de overige takjes tijm en roer ze door de stoof. Lekker met aardappelpuree.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Luis Peral Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)