Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Langzaam gegaarde zalm met dille ©Sabine Koning

Langzaam gegaarde zalm met dille

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

  • ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de zalmmoot op een vel bakpapier.

  2. Kruid de vis met peper en zout en leg de zalm met bakpapier en al in de pot van de slowcooker.

  3. Verdeel de partjes citroen en verse dille over de zalm.

  4. Schenk de visbouillon langs het bakpapier in de slowcooker en gaar de zalm 2 uur op Low.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Uit het boek

Slowcookerboek

€ 21,99
Slowcookerboek