Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Limabonensalade

Limabonensalade

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur wachttijdca. 1 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

De dressing

Karin Luiten: "Limabonen zijn grote, witte peulvruchten uit Zuid-Amerika. Erg lekker, dat wisten zelfs de Inca’s al. Je kunt ze gedroogd kopen, maar in blik is wel zo makkelijk. Voor de saladedressing heb ik me wederom laten inspireren door ceviche."

Bereiding

  1. Knijp de limoen uit boven een kom, klop met de rest tot een dressing.

  2. Spoel de bonen af onder de kraan en laat goed uitlekken.

  3. Snij de ui in halve ringen, de paprika in korte reepjes, de kerstomaatjes doormidden. Hak de koriander fijn.

  4. Meng alles door de dressing en laat minstens een uur staan. Proef op zout en peper.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Wereldgerechten zonder pakjes & zakjes

€ 26,99
wereldgerechten zonder pakjes & zakjes