Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Linzensalade met tonijn

Linzensalade met tonijn

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de azijn, de mosterd en de knoflook in een kleine kom door elkaar. Voeg in een stroompje de olie toe terwijl je constant klopt, tot je een dikkige dressing hebt. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Doe de linzen, de tonijn, de tomaten, de paprika en de kruiden in een grote kom en schep om. Schenk de dressing eroverheen en schep opnieuw om. Verdeel over vier diepe borden en garneer met de overige bieslook.

Per portie: 347 kcal | 26 g koolhydraten | 28 g eiwit | 15 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Foto’s: Tom Regester

Wat vind jij van dit recept?

3.1 / 5.0 (11 stemmen)