Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Linzensoep-met-worst

Linzensoep met worst

  • Gemiddeld

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien. Schrap de winterpeen en snijd hem in kleine blokjes. Was de bleekselderij en snijd hem in kleine blokjes. Halveer de salsicce. Verhit 4 el olijfolie in een ruime braadpan en bak er de worst rondom goudbruin in.

  2. Voeg de ui, de wortel en de bleekselderij toe en fruit ze ca. 5 minuten mee. Voeg de linzen, de tomatenpuree en de bouillon toe en breng op laag vuur aan de kook. Kook de linzen in 15-20 minuten op laag vuur gaar.

  3. Breng de soep op smaak met zout en peper en verdeel hem over kommen. Rasp de pecorino erover en bedruppel met 4 el olijfolie.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)