Livar ‘hotdog’ met coleslaw
Uitdagend
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Pel voor de coleslaw de rode ui en snijd hem in ringen. Was de appel. Rasp de appel en de spitskool grof. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de spitskool met de appel, de ui, de paprika, het paprikapoeder, de mayonaise en de azijn. Kneed goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Laat ca. 15 minuten intrekken.
Rooster de worstjes ca. 8-10 minuten rondom op de barbecue of in een grillpan. Snijd de pistoletjes horizontaal door en rooster ze kort mee. Was de peterselie, schud hem goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Hak de peterselie grof en meng hem door de coleslaw.
Verdeel de coleslaw over de onderste broodhelft en leg er de worstjes op. Leg de bovenste broodhelft erop. Serveer de hotdogs eventueel met ketchup of een andere saus.