
Loaded halloumiburger
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Doe de polenta en het ei elk apart in een diep bord. Bestrooi de plakken halloumi met zwarte peper en oregano en haal de plakken achtereenvolgens door het ei en de polenta, klop het teveel aan polenta eraf.
Bereid de Franse frietjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de plakken halloumi aan beide kanten goudbruin. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Halveer de burgerbroodjes en rooster ze op de snijkant kort in een droge koekenpan.
Bestrijk de onderste broodjeshelften met de mayonaise, beleg met de sla, de halloumi, de uienringen en een flinke hand van de krokant gebakken frietjes. Maak af met chilisaus naar smaak, leg de andere helft van de broodjes erbovenop en druk goed aan. Serveer er de rest van de frietjes bij.