Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Luikse wafels

Luikse wafels

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vanillestokje in de lengte in en schraap het merg eruit.

  2. Klop de boter met de suiker, het vanillemerg en een snufle zout romig.

  3. Voeg het ei en de melk toe en meng alles goed.

  4. Zeef de bloem en het bakpoeder boven de kom en meng alles tot een zacht deeg.

  5. Meng de parelsuiker erdoorheen. Laat het deeg ca. 30 minuten rusten.

  6. Verwarm het wafelijzer en laat het goed heet worden. Verdeel het deeg in 4 grote of 8 kleine porties en bak in ca. 3 minuten wafels in het wafelijzer. Serveer warm, bijvoorbeeld met slagroom, warme kersen of ijs.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)