Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Luxe toast met baked beans en eieren

Luxe toast met baked beans en eieren

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een kleine steelpan en bak de ui 10-12 minuten met een snufje zout op middelhoog vuur, of tot ze zacht zijn en beginnen te karamelliseren. Voeg de knoflook en het paprikapoeder toe en bak nog ca. 1 minuut. Roer de bonen, de tomaten, de suiker en de worcestersaus erdoorheen. Kook nog ca. 10 minuten op middelhoog vuur terwijl je af en toe roert, tot de tomaten ingedikt en sauzig zijn. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Breng een grote pan gezouten water zachtjes aan de kook. Roer in het water met de steel van een houten lepel en breek in ei in de draaikolk als die net iets minder begint te draaien. Pocheer het ei ca. 3 minuten. Herhaal deze stappen met het andere ei.

  3. Rooster het brood en verdeel de bonen, de eieren en eventueel de pancetta eroverheen.

Per portie: 439 kcal | 51 g koolhydraten | 22 g eiwit | 13 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Esther Clark Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Katy Gilhooly

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)