Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
weekmenu: Mac & cheese

Mac & cheese

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Voor de pangrattato

Bereiding

  1. 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout tot hij net beetgaar is. Kluts de eieren met de melk en de mosterd.

  2. 2. Doe voor de pangrattato het brood in een keukenmachine en maal tot grove kruimels. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak er de broodkruimels al omscheppend in 4-5 minuten goudbruin en knapperig in. Voeg de overige ingrediënten voor de pangrattato toe en bak nog 1 minuut. Schep de pangrattato in een kom.

  3. 3. Giet de pasta af en doe hem terug in de pan. Roer de boter erdoorheen. Voeg het ei-melkmengsel en de helft van de kaas toe en verwarm al roerende op laag vuur. Voeg geleidelijk de rest van de kaas toe, terwijl je blijft roeren, tot je een mooie, gladde kaassaus krijgt. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de pangrattato.

Per portie: 644 kcal | 46 g koolhydraten | 30 g eiwit | 37 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Lottie Covell

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)