Lees verder onder de advertentie
American mac & cheese
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout tot hij net beetgaar is. Kluts de eieren met de melk en de mosterd.
Doe voor de pangrattato het brood in een keukenmachine en maal tot grove kruimels. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak er de broodkruimels al omscheppend in 4-5 minuten goudbruin en knapperig in. Voeg de overige ingrediënten voor de pangrattato toe en bak nog 1 minuut. Schep de pangrattato in een kom.
Giet de pasta af en doe hem terug in de pan. Roer de boter erdoorheen. Voeg het ei-melkmengsel en de helft van de kaas toe en verwarm al roerende op laag vuur. Voeg geleidelijk de rest van de kaas toe, terwijl je blijft roeren, tot je een mooie, gladde kaassaus krijgt. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de pangrattato.
Lees verder onder de advertentie