Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Macadamianoten met saliepesto en bulgur

Macadamianoten met saliepesto en bulgur

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de macadamianoten in een droge pan goudbruin. Pluk de salieblaadjes van de takjes. Pel de knoflook. Hak de helft van de macadamianoten met de knoflook en de salie fijn in een keukenmachine en voeg geleidelijk de olijfolie toe. Hak de overige macadamianoten grof.

  2. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Snijd de feta in blokjes. Giet de bulgur af en spoel hem koud. Laat de bulgur goed uitlekken.

  3. Verdeel de bulgur en de rucola over borden. Verdeel er de fetablokjes en de overgebleven macadamianoten over. Bedruppel het geheel met de saliepesto.

Foto’s: Stephan van Raay (F&L) Sevies etc.: eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)