
Maistortilla’s met garnalen, zoetzure rode ui en salsa
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Pel voor de zoetzure rode ui de rode uien en snijd ze in dunne ringen. Meng in een kom met een snuf zout, de honing en het limoensap. Laat ca. 30 minuten staan.
Meng voor de garnalen de garnalen met de olie, het paprikapoeder, het chilipoeder, de geperste knoflook en wat zout.
Verhit een ruime koekenpan of bakplaat en bak de garnalen ca. 4 minuten tot ze net gaar zijn. Neem uit de pan of bakplaat en meng met het citroensap.
Bak nu kort de maistortilla’s aan beide zijden tot ze soepel zijn. Snijd de paprika in dunne ringen.
Beleg elke tortilla met 1⁄2 el zure room, wat paprikaringen, garnalen, de zoetzure rode ui en maak af met de twee soorten salsa.