Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Mango-kulfi

Mango-kulfi

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 576 uur wachttijdca. 576 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer het vruchtvlees fijn. Breek de kardemompeulen open en haal de zwarte zaadjes eruit. Maal in een vijzel fijn. Hak de pistachenoten grof.

  2. Meng alle ingrediënten door elkaar en giet het mengsel in de ijsvormpjes (of 8 kleine kopjes). Zet het geheel minimaal 24 uur in de vriezer. Steek na ca. 2 uur de stokjes in de ijsjes. Dompel na 24 uur kort onder in warm water en haal de ijsjes uit de vormpjes.

Per portie: 258 kcal | 28 g koolhydraten | 6 g eiwit | 14 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)