Marshmallowcheesecake met frambozen
Gemiddeld
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
ca. 7 uur wachttijdca. 7 u. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Smelt de boter en meng de verkruimelde biscuits er goed doorheen. Druk het mengsel in een wijd uitlopende taartvorm (22 cm Ø, ca. 3,5 cm h).
Verhit de marshmallows en de melk in een pan op laag vuur tot de marshmallows gesmolten zijn. Blijf daarbij roeren zodat de marshmallow niet vastplakt en aanbrandt. Schep het mengsel in een kom en laat helemaal afkoelen.
Klop intussen de roomkaas met de vanille glad. Klop de slagroom lobbig. Spatel het koude marshmallowmengsel door de roomkaas. Spatel de slagroom erdoorheen. Verdeel ¾ van de
frambozen over de bodem van de taart. Schep de roomvulling er in een koepelvorm bovenop. Zet 1 nacht in de koelkast. Pureer de overige frambozen met het bewaarde sap, strijk door een zeef en serveer de taart met de frambozensaus.