Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Meloen met basilicum

Meloen met basilicum

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin en bestrooi ze met de poedersuiker. Maak de meloen schoon en snijd hem in plakken. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes.

  2. Leg de plakken meloen op bordjes en bedruppel ze met de olijfolie en de balsamico. Maak af met de pijnboompitten en de basilicum.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!