Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Meloen met frambozenpuree en munt

Meloen met frambozenpuree en munt

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de meloen en verwijder de zaadlijsten met de pitten. Snijd de meloen in parten en snijd het vruchtvlees van de schil. Verdeel de meloen over kommetjes.

  2. Was de frambozen en pureer ze met de poedersuiker met de staafmixer. Druppel de frambozenpuree over de meloen. Rooster de pompoenpitten in een droge pan. Was de munt en schud hem droog. Pluk de blaadjes van de takjes.

  3. Strooi de pompoenpitten over de meloen en garneer met de munt.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!