Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Meloen-tomaatgazpacho met rivierkreeft

Meloen-tomaatgazpacho met rivierkreeft

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal alles, behalve de rivierkreeftjes of geitenkaas en de olie, in de blender tot een gladde soep. Proef of er nog meer citroensap, zout of peper in moet, en verdun de soep zo nodig met meer van het kookvocht als het te dik is.

  2. Dien op in kommen, eventueel versierd met wat dragon of basilicum,
    en verdeel de kreeftenstaartjes of de verkruimelde kaas erop.

  3. Druppel er olijfolie over en dien op.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Uit het boek

Van Bovens Leftovers

€ 32,99
Van Bovens leftovers