Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Mezcal paloma and melon cooler

Meloencooler

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Pureer de meloen, de tequila, het limoensap en het chilipoeder zeer glad in een blender. Schenk het mengsel in een diepvriesbak en zet 1 uur en 30 minuten-2 uur in de diepvries, tot het mengsel door en door koud is, maar nog niet geheel bevroren.

  2. 2. Pureer het mengsel opnieuw in de blender en schenk het in 2 longdrinkglazen. Garneer met een partje limoen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinnes Foto’s: Alex Luck Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)