Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Mezcal paloma and melon cooler

Meloencooler

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Deze cocktail maak je met verse honingmeloen, goede tequila, limoensap en wat chilipoeder voor de pit. Meer dan vijf minuten heb je niet nodig om deze verfrissende cocktail op tafel te zetten

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Deze cocktail maak je met verse honingmeloen, goede tequila, limoensap en wat chilipoeder voor de pit. Meer dan vijf minuten heb je niet nodig om deze verfrissende cocktail op tafel te zetten

Bereiding

  1. Pureer de meloen, de tequila, het limoensap en het chilipoeder zeer glad in een blender. Schenk het mengsel in een diepvriesbak en zet 1 uur en 30 minuten-2 uur in de diepvries, tot het mengsel door en door koud is, maar nog niet geheel bevroren.

  2. Pureer het mengsel opnieuw in de blender en schenk het in 2 longdrinkglazen. Garneer met een partje limoen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinnes Foto’s: Alex Luck Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!