Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Meloengazpacho

Meloengazpacho

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de meloen, de cherrytomaten en de knoflook zeer glad in een keukenmachine. Roer er de sherryazijn, 2 el olijfolie en een paar druppels Tabasco doorheen en breng op smaak met zout en peper. Dek af en koel in de koelkast.

  2. Leg de parmaham in een koude koekenpan en bak 3-4 minuten op middelhoog vuur. Draai halverwege de baktijd de plakjes om.

  3. Verdeel de gazpacho in kommen en voeg wat ijsblokjes toe. Verdeel er de radijs, de komkommer, de lente-ui en de parmaham overheen. Bedruppel met wat extra olijfolie.

Per portie: 249 kcal | 14 g koolhydraten | 12 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe & Adam Bush  Foto’s: Kris Kirkham  Styling: Rob Merrett  Foodstyling: Emily Kydd

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)