Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
koude salade

Meloensalade met mozzarella

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Op zoek naar een heerlijk verfrissende salade? Met dit recept zit je gegarandeerd goed. Heel makkelijk te maken en overal lekker bij!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Op zoek naar een heerlijk verfrissende salade? Met dit recept zit je gegarandeerd goed. Heel makkelijk te maken en overal lekker bij!

Bereiding

  1. Snijd de galia- en de canteloupemeloen door en schep er de pitten uit met een lepel. Snijd het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees van de watermeloen uit de schil. Snijd het vruchtvlees van alle meloenen in grove stukken en verdeel over een grote schaal.

  2. Rooster de pompoenpitten in een droge pan goudbruin. Scheur de mozzarella in grove stukken. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes. Verdeel de pompoenpitten, de mozzarella en de basilicum over de meloen. Bedruppel met de olijfolie en bestrooi met grof zeezout en zwarte peper.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!