Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
koude salade

Meloensalade met mozzarella

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de galia- en de canteloupemeloen door en schep er de pitten uit met een lepel. Snijd het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees van de watermeloen uit de schil. Snijd het vruchtvlees van alle meloenen in grove stukken en verdeel over een grote schaal.

  2. Rooster de pompoenpitten in een droge pan goudbruin. Scheur de mozzarella in grove stukken. Pluk de basilicumblaadjes van de takjes. Verdeel de pompoenpitten, de mozzarella en de basilicum over de meloen. Bedruppel met de olijfolie en bestrooi met grof zeezout en zwarte peper.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)