Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Merguezworstjes met cannellinibonen en spinazie

Merguezworstjes met cannellinibonen en spinazie

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de worstjes in een koekenpan met antiaanbaklaag goudbruin en gaar. Vanwege het vet in de worstjes hoef je niet per se olie toe te
    voegen.

  2. Neem de worstjes uit de pan en fruit in de pan de ui en de rode peper glazig. Voeg de bonen en de bouillon toe en gaar ca. 5 minuten. Snijd de worstjes diagonaal in 3 stukken en doe ze terug in de pan.

  3. Roer de spinazie erdoorheen tot hij iets geslonken is. Verdeel over 2 borden en serveer met stokbrood.

Per portie: 649 kcal | 35 g koolhydraten | 45 g eiwit | 35 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Sam Stowell Foodstyling: Katy Greenwood Styling: Louis Peral

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)