Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Mexicolanda met pittige haring

Mexicolanda met pittige haring

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Hou je ook zo van haring? Maak dan nu deze Mexicolanda met pittige haring als tussendoortje, borrelhap of ultieme snack!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 3

Ingrediënten

Hou je ook zo van haring? Maak dan nu deze Mexicolanda met pittige haring als tussendoortje, borrelhap of ultieme snack!

Bereiding

  1. Smeer de guacamole op de wrap.

  2. Leg de haring en ijsbergsla op de wrap. Spice it up met wat pittige salsa (naar smaak toevoegen) en rol de wrap op.

  3. Snijd de tortilla in circa 6 schuine stukken. Snijd de cherrytomaatjes in halve stukken en steek door elke helft een prikker.

  4. Steek de prikkers (met tomaat) hierna in de wrapstukjes.

  5. Ready to serve? Serveer jouw tortillawraps dan op een mooi bord en verwen je gasten.

Spice it up

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!