Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Mezcal paloma and melon cooler

Mezcal-paloma

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Voor het citrus-chilizout

Een paloma wordt meestal gemaakt met tequila, maar mezcal geeft een lekker rokerig randje.

Bereiding

  1. 1. Meng voor het citrus-chilizout alle ingrediënten en strooi het zout op een bord. Wrijf de rand van 2 coupeglazen in met een partje limoen of grapefruit en druk de rand in het citrus-chilizout.

  2. 2. Meng voor de paloma de mezcal, het grapefruitsap, het limoensap en de honingsiroop in een cocktailshaker. Vul aan met ijs en schud goed. Schenk het mengsel door een zeefje in de glazen. Vul eventueel aan met wat bruisend mineraalwater om de cocktail wat prik te geven. Garneer met de grapefruitschil of een grapefruitpartje.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinnes Foto’s: Alex Luck Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)