Mezcal-paloma
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
Advertentie
Een paloma wordt meestal gemaakt met tequila, maar mezcal geeft een lekker rokerig randje.
Bereiding
1. Meng voor het citrus-chilizout alle ingrediënten en strooi het zout op een bord. Wrijf de rand van 2 coupeglazen in met een partje limoen of grapefruit en druk de rand in het citrus-chilizout.
2. Meng voor de paloma de mezcal, het grapefruitsap, het limoensap en de honingsiroop in een cocktailshaker. Vul aan met ijs en schud goed. Schenk het mengsel door een zeefje in de glazen. Vul eventueel aan met wat bruisend mineraalwater om de cocktail wat prik te geven. Garneer met de grapefruitschil of een grapefruitpartje.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.