Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Mezze-platbroodpizza’s

Mezze-platbroodpizza’s

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Tip
Ook lekker met sardines uit blik in plaats van mortadella

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200⁰C / hetelucht: 180⁰C). Bestrijk de platbroden met de tapenade en verkruimel de ricotta erboven. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en bak ca. 10 minuten in de oven.

  2. Beleg de platbroden met de mortadella en bak nog ca. 5 minuten in de oven. Snijd de platbroden doormidden en vouw ze dubbel om ze op te eten.

Per portie: 483 kcal | 40 g koolhydraten | 18 g eiwit | 27 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: Ella Miller Styling: Luis Peral Foodstyling: Katie Marshall

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)