Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Borrelen met MonChou

MonChou-salamirolletjes

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • 40 minuten wachttijd40 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg een groot stuk vershoudfolie op het werkblad. Leg hierop de plakjes salami dakpansgewijs op elkaar tot een rechthoek (ca. 15×25 cm). Verdeel de roomkaas over de salamiplakjes en strijk gelijkmatig uit. Bestrooi royaal met zout en peper. Verdeel de kappertjes, de lente-ui en de peterselie in de lengte over het midden van de rechthoek.

  2. Rol de salami met behulp van het folie strak op tot een rol en druk de uiteinden goed aan. Leg de rol 30 minuten in het vriesvak.

  3. Haal de rol 10 minuten voor gebruik uit de vriezer en snijd er met een scherp mes mooie plakjes van. Serveer met toastjes.

Per portie: 257 kcal | 12 g koolhydraten | 9 g eiwit | 19 g vet

Receptuur en styling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)