Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Mosterdsoep met prei en vegetarische kipnuggets

Mosterdsoep met prei en vegetarische kipnuggets

Partnerbijdrage van Meatless Farm
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in de pan en bak de ui, knoflook en prei 4 minuten op laag vuur.

  2. Voeg de groentebouillon, aardappels en mosterd toe aan de pan. Laat het 20 minuten koken.

  3. Bereid ondertussen de kipnuggets volgens de instructies op de verpakking.

  4. Pureer de soep na 20 minuten koken met een staafmixer tot een dikke soep.

  5. Snijd de kipnuggets in knapperige stukjes.

  6. Serveer de soep met de stukjes kipnugget, pompoenzaadjes, preigroen en chilivlokken.

Receptuur & fotografie: Living The Green Life i.s.m. Meatless Farm

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)