
Munt-chocolade whoopies
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Bereiding
Breek voor de vulling 120 g van de After Eight of Aero in stukjes in een hittebestendige kom, smelt ze 3 minuten op 170 Ā°C in de airfryer, roer ze glad en meng de roomkaas erdoor. Dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
Smelt de boter 4 minuten op 170 Ā°C in een hittebestendige kom. Klop het bakmeel met de suiker, cacaopoeder en de baksoda, en roer de chocolatechips, de gesmolten boter, en ten slotte de eieren erdoor, tot alles goed gemengd is. Vorm er met vochtige handen 16 balletjes van, leg ze op een bakplaat met bakpapier en druk ze een beetje plat.
Bekleed de mand van de airfryer met bakpapier. Leg er 4 tot 6 van de koekjes in, maar zorg dat ze wel 1 cm tussenruimte hebben. Bak ze 10 minuten op 170 Ā°C (12 minuten vanuit de koelkast of 15 minuten vanuit de vriezer) en leg ze vervolgens met behulp van het bakpapier op een rooster om af te koelen. Herhaal dit met de rest van de koekjes.
Bestrijk de koekjes wanneer ze helemaal afgekoeld zijn met de vulling, breek de rest van de After Eight of Aero erover en druk er telkens twee als een sandwich op elkaar.
Jamie’s Easy Airfryer
€ 27,50