Bereiding

  1. Meng in een kom de currypasta met 1 el yoghurt. Meng de kip erdoorheen en laat ca. 10 minuten trekken.
  2. Meng in een andere kom de overige yoghurt met de kurkuma en de muntsaus.
  3. Meng in een andere kom de doperwten, de lente-ui, de muntblaadjes, de rode peper, de arachide olie, het citroensap, zout en peper.
  4. Verwarm de naanbroden in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gril de kip onder een hete grill in de oven tot hij een beetje geblakerd is en goed heet.
  5. Verdeel de naanbroden over 2 borden en bestrijk ze met de mango chutney. Verdeel de kip, de rode ui, de tomaat en het doperwtenmengsel eroverheen. Druppel de muntyoghurt eroverheen en serveer.

Per portie: ca. 835 kcal
56 g eiwit | 20 g vet | 103 g koolhydraten

*Zelf muntsaus maken? Hak de blaadjes van een bosje munt met een snufje zout fijn. Doe in een kom met 1 el suiker en schenk er 4 el kokend water bij . Roer door en laat afkoelen. Roer er 4 el wittewijnazijn doorheen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Kris Kirkham Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Amber de Florio