Naanwich met lam
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er het gehakt rul in. Voeg de ui, de knoflook en de gember toe en fruit in 3-4 minuten zacht. Voeg het komijnpoeder, de gemalen koriander, het gerooktepaprikapoeder en het chilipoeder toe en bak ca. 1 minuut verder.
Roer de bouillon en de tomatenpuree erdoorheen, dek de pan af en kook ca. 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de rode ui, de tomaat en de koriander (houd 1 el apart ter garnering) in een kom. Meng in een andere kom de yoghurt met de munt. Verwarm de naanbroden in een grillpan of in de oven tot ze goudbruin maar nog wel buigzaam zijn.
Bestrijk voor het serveren de naans met de chutney. Verdeel het lamsgehaktmengsel eroverheen. Verdeel de tomatensalade eroverheen. Maak af met de yoghurtsaus en de overige koriander. Vouw de naans voor het eten dubbel.