Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
naanwich met lam

Naanwich met lam

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er het gehakt rul in. Voeg de ui, de knoflook en de gember toe en fruit in 3-4 minuten zacht. Voeg het komijnpoeder, de gemalen koriander, het gerooktepaprikapoeder en het chilipoeder toe en bak ca. 1 minuut verder.

  2. Roer de bouillon en de tomatenpuree erdoorheen, dek de pan af en kook ca. 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Meng de rode ui, de tomaat en de koriander (houd 1 el apart ter garnering) in een kom. Meng in een andere kom de yoghurt met de munt. Verwarm de naanbroden in een grillpan of in de oven tot ze goudbruin maar nog wel buigzaam zijn.

  4. Bestrijk voor het serveren de naans met de chutney. Verdeel het lamsgehaktmengsel eroverheen. Verdeel de tomatensalade eroverheen. Maak af met de yoghurtsaus en de overige koriander. Vouw de naans voor het eten dubbel.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foodstyling: Sal Henley Foto’s: Mike English Styling: Davina Perkins

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)