Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Nectarine-amandelcrumble

Nectarine-amandelcrumble

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180ºC / hetelucht: 160ºC). Schep de nectarinestukjes om met de maizena, 50 g suiker en de amaretto en doe ze in de ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak ca. 20 minuten, tot de nectarine zacht wordt.

  2. Doe de bloem en de boter in een kom en wrijf ze met je vingers tot je een mengsel hebt dat lijkt op broodkruimels. Voeg de amandelen en de rest van de suiker toe en meng goed door elkaar. Verdeel de crumble over de nectarines en bak ca. 30 minuten, tot de bovenkant goudbruin is. Serveer met de custard of vanillevla.

Per portie: 569 kcal | 70 g koolhydraten | 9 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Yuki Sugiura Styling: Wei Tang Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)