Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Nectarine-amandelcrumble

Nectarine-amandelcrumble

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180ºC / hetelucht: 160ºC). Schep de nectarinestukjes om met de maizena, 50 g suiker en de amaretto en doe ze in de ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak ca. 20 minuten, tot de nectarine zacht wordt.

  2. Doe de bloem en de boter in een kom en wrijf ze met je vingers tot je een mengsel hebt dat lijkt op broodkruimels. Voeg de amandelen en de rest van de suiker toe en meng goed door elkaar. Verdeel de crumble over de nectarines en bak ca. 30 minuten, tot de bovenkant goudbruin is. Serveer met de custard of vanillevla.

Per portie: 569 kcal | 70 g koolhydraten | 9 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Yuki Sugiura Styling: Wei Tang Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)